sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Taas viikko vierähtänyt

Taas on viikko vierähtänyt ja on poikien tapahtumien päivittämisen aika. Kovasti on touhuttu kaikenlaista, ulkoiltu paljon, treenailtu istumista, luoksetuloa ym.Tänään Jura teki täydellisen seuraamisen:) eli ei sitä tarvitse edes kouluttaa se osaa jo kaiken, selkeä luonnonlahjakkuus!

Jura on löytänyt kaksi samanikäistä koirakaveria, leikit sujuvat mainiosti ja pojilla on hauskaa keskenään. Enimmäkseen painikaverina kuitenkin toimii "isoveli" Trixi, paini menee välillä aika hurjaksi joten aina välillä kulutetaan jäähypenkkiä.

Trixi oli eilen Mikan kanssa kisaamassa pari rataa aksan merkeissä, puhtaat nollaradat tuli mutta hieman yliaikaiset, pitkästä aikaa tuli A:lla patsastelua, kesto n.10 sekkaa ja muutenkin oli vauhti poissa. Aurinkoiset, kuumat kelit eivät sovi Trixille joten viileitä ilmoja odotellessa:). Iloisia toki ollaan puhtaista radoista!

Tänään oltiin metsälenkillä Nuuksiossa, pojat sai vimmata välillä vapaana ja välillä kuljettiin nätisti hihnassa. Nyt uni maistuu molemmille.....



Kummalla on suurempi suu


Jura sai hajun...

Jee, täällä on vielä mustikoita!

Vahdi sä oikea niin mä vahdin vasemman puolen

Pieni poseeraus välillä

Mä hyppään!!!

Pääseekö pikkuveli oksan yli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti