tiistai 24. syyskuuta 2013

Vierailuja.....

Eilen illalla oltiin kylässä Trixin kasvattajan luona. Siellä oli muiden koirien ja kissan lisäksi Juraa 3 viikkoa nuorempi malin pentu. Trixi oli paikassa kuin kotonaan, siellä on elämän ensimmäiset viikot upeasti sujuneet ja useasti senkin jälkeen vierailtu joten on kuin toinen koti Trixille. Niinpä Trixi esitteli Juralle paikkoja "omistajan" elkein. Jura oli todella reipas ja avoin aivan uudessa paikassa. Malipennun kanssa ei ihan leikkiasteelle vielä päästy mutta ehkä jo ensi kerralla. Trixin äippä Tiiti  otti heti äidillisen roolin Juran suhteen, heillä synkkasi hyvin. Harmi ettei kamera ollut mukana illasta olisi saanut monta hyvää kuvaa. Samalla vierailulla kävimme tutustumassa pihan aksakenttään, joka on jo Trixille tuttu paikka mutta nyt myös Jura pääsi lähikontaktiin esteiden kanssa, putki veti puoleensa.

Tänään Jura oli jo toista päivää mukana emännän työpaikalla. Päivän päätteeksi poika tuoksui voimakkaasti hajuvedelle kun oli kulkenut sylistä toiseen ihmisten ihailtavana ja paijattavana. Todella upeasti Jura jaksoi kaiken ihailun ja "lässytyksen", heittäytyi huoneen matolle selälleen rapsuteltavaksi ja näytti kieltään:). Todellinen hurmuri koko poika!

Trixin kisakuulumisina voi sanoa, että poika teki todella upeat kolme rataa lauantaina. Vauhtiakin alkaa löytymään kelien viiletessä. Mutta pääasia on,että poika nauttii siitä mitä tekee ja voi sitä ilon määrää kun maaliviiva on ylitetty!





3 kommenttia:

  1. Kauhulla ajattelen mitä kaikkea meidän Nuutti ehtis syödä jos olis jossain töissä mukana. =) Täällä on parhaillaan iltahepuli menossa...

    VastaaPoista
  2. Fiona-sisko jäystäisi kaikkien sormet, pissaisi työpaikan lattialle, söisi kaiken eteenosuvan paperin, dyykkaisi roskikset ja saisi hepulit käytävillä. Se ei siis tule käymään työpaikallani :)

    VastaaPoista
  3. Jura käyttäytyi kuin herrasmies, pussaili naisia ja heilutteli häntäänsä kaikille!
    Enimmäkseen oli huoneessani luuta pureskellen tai nukkuen.Toki dyykkasi roskiksen ja pissasi matolle:) Hirmuhepuli iski sitten kotona, pitihän se purkaa itsensä kun oli monta tuntia söpöillyt:) Aika veijari!

    VastaaPoista