keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Talvi on tullut

Olipa ihanan kuiva ja kaunis syksy, tuli vietettyä paljon aikaa metsässä.

Juran syksy on mennyt sekä tokon että aksan merkeissä. Tokossa meillä ei ole tavoitteita, kunhan treenaillaan ja nautitaan yhdessä tekemisestä. Aksassa Jura on kisannut ja hyvin on sujunut.Treenimäärä on edelleen aika pieni, ohjattu treeni on vain joka toinen viikko ja omatoimitreeni kerran viikossa.

Trixi ei treenaa ollenkaan, käy vaan kisaamassa ja sehän sopii hänelle. Kisat sujuu mitä parhaiten ja into on kova. Oli ajatus alkaa jo jäähdytellä herran uraa mutta kun näyttää tykkäävän ja homma sujuu niin tehdään sitä kohtuudella niin kauan kuin hyvältä tuntuu.

Viime perjantaina aloitettiin talven uintiharrastus. Jura oli täysin elementissään, ei meinannut kotiin lähteä kun piti heittää vielä yksi kierros, ja vielä yksi...Trixi ei niin uimisesta piittaa, onneksi altaan päässä oli matalampi kohta jossa pystyi kahlailemaan, muutaman kierroksen suostui uimaan liivit päällä, osaa kyllä uida mutta jostain syystä on vedessä arka ja liivit tuo hälle turvaa.

Viime päivät ovat olleet juhlaa lumen tulon vuoksi.Pojat suorastaan sekoavat kun lähdetään ulos, pitää hyppiä ja pomppia, kaivaa ja syödä lunta. Toivottavasti tätä riemua kestää pitkään, on paljon valoisampaa ja puhtaampaa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti