lauantai 5. joulukuuta 2015

Jo joulukuu...

Kylläpä aika on taas vierähtänyt. Mitään ihmeempiä ei olla touhuttu, normisettiä.
Tänään oltiin taasen metsässä riehumassa mutta kerrankin kamera mukana joten nyt on aikamoinen kuvapläjäys tämä päivitys. Kuvilla pääsee helpommalla kun ei olla mitään kirjoittajatyyppejä:)

Juran kanssa käytiin syksyllä tokoilemassa kerran viikossa. Hyvinhän se menisi jos ohjaaja olisi rauhallisempi eikä höseltäisi koska sitten alkaa koirakin höseltää...mutta hauskaa meillä oli. Tuli taas kerran todettua kuin fiksu ja oppivainen Jura on. Edelleen se ruutu on niiiin parasta! Aksailu on myös edelleen vähäistä eli kerta viikossa,ei hötkyillä senkään kanssa koska opittavaa on paljon, sekä ohjaajalla että koiralla. Katsotaan pääseekö pari starttaamaan oikeissa kisoissa vai jääkö suurimmaksi saavutukseksi supermöllien tehiscupin voitto 2015, ei huono sekään. 
Tänä syksynä Jura on tykästynyt saunomaan, sen on pakko päästä ylimmälle lauteelle ja makoilla siellä nautiskellen. Toki pieni hetki sitä hänelle suodaan. Muistan, että Trixikin saunoi nuorempana, nykyään hälle riittää pukuhuoneessa makoilu.

Trixi jäi nyt syksyllä pois vakioaksatreenistään, kisailee silloin tällöin jotta taito ja mielenterveys pysyy tallessa, tosin kulkee kisoissa parhaiten ikinä. Katsellaan mitä tuleman pitää, nyt vain nautiskellaan ilman turhia paineita.

Nyt alamme valmistautua joulun tuloon ja rauhoittumiseen!




Trixi lentää

Jura lentää


Juralla on aina kiire









Pieni poseeraushetki kesken juoksentelun


aksatreeniä metsässä



kattokaa mun häntää!



3 kommenttia:

  1. Jestas mikä superpörhöhäntä-Jura! Komea koko koira!

    VastaaPoista
  2. Jura on niin komea uros, että en melkein kestä <3 On Trixikin söpö tietenkin! :)

    VastaaPoista
  3. Niinpä, toinen on niiiin komea ja toinen on niiiin söpö! Kummallakin on tosi tuuheat hännät, kuin oravilla :)

    VastaaPoista